Accident oribil în Botoșani cu peste 150 de persoane implicate. VIDEO

Adrian Vrauko
02.06.2020
Accident oribil în Botoșani cu peste 150 de persoane implicate. VIDEO

Un șofer de etnie romă aflat în stare de ebrietate a produs un accident grav în Botoșani, în timp ce făcea un live pe Facebook în care se lăuda cât de „șmecher” este și că merge cu 120 de la ora prin oraș. Camera telefonului a surprins momentul impactului, iar 4 mașini au fost implicate în carambolul produs de șoferul cu permis italian.

După ce a provocat accidentul șoferul a devenit extrem de violent cu echipajele de poliție, iar peste 150 de persoane s-au strâns la fața locului. Echipaje la ISU și IGSU s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor, în special celor 4 persoane  din una din cele 4 mașini împlicate, care au rămas încarcerate.

Accidentul transmis LIVE pe Facebook de șoferul inconștient

Soferul de etnie romă era mai concentrat să transmită live pe pagina sa de Facebook modul în care conduce cu viteză prin Botoșani. La intersecția dintre bulevardul Mihai Emninescu și Strada Prieteniei, lângă spitalul  de Pediatrie, șoferul a intrat din plin în 4 mașini, dintre care una era parcată.

Într-unul din autoturismele implicate se aflau patru persoane care au rămas încarcerate și au fost scoase cu ajutorul echipajelor ISU și IGSU. Starea victimelor este stabilă și nu au suferit răni care care să le pună în pericol viața.

Accident Botosani
Accident Botosani

Au fost implicate nu mai puțin de patru autoturisme, dintre care unul era parcat și a fost avariat frontal, iar patru persoane au rămas încarcerate în mașinile implicat activ în eveniment. Potrivit polițiștilor, sunt șase victime, una dintre acestea părăsind locul accidentului. Șoferul vinovat, de etnie romă, se afla în stare de ebrietate și conducea cu peste 120 de km/h, în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Acesta se deplasa înspre strada Sucevei, a izbit mașina care circula în fața sa, pe aceeași direcție, regulamentar, proiectându-l într-un al treilea autoturism, care se deplasa din sens opus, regulamentar, scrie stiri.botosani.ro.

„Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă”, au menționat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.

Șoferul făcea live pe Facebook în timp ce a produs accidentul

Șoferul care a produs accidentul era mai preocupat să facă live pe Facebook, decât să conducă mașina cu peste 120km/h în orașul Botoșani. Camera telefonului a surprins momentul impactului violent.

Reprezentații poliției au deschis un dosar penal pe numele șoferului și cercertează modul în care s-a produs accidentul.

Cele patru victime au fost transportate la spital pentru a le verifica starea de sănătate și momentan nu există informații că una dintre ele s-ar afla în stare foarte gravă.

Tags: