Alexia Eram mesaje acide. Furtună în paradisul relației sale cu Mario Fresh? Imagini din patul celor doi

Adrian Vrauko
12.07.2020
Alexia Eram mesaje acide. Furtună în paradisul relației sale cu Mario Fresh? Imagini din patul celor doi

Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh și fiica celelebrei prezentatoare TV, Andreea Esca, și-a urcat fanii în cap pe Instagram. Vedeta a postat pe rețeaua de socializare mai multe mesaje acide, iar fanii celor doi s-au grăbit să creadă că este furtună în paradisul relației sale.

Mario Fresh și Alexia Eram certați?

Valul de citate cu mesaje acide postat de Alexia Eram pe Instagram a lăsat loc de speculații. Fanii celor doi cred că cei doi s-au certat și că de aceea Eram postează intens mesaje despre falsitate, adevăr și relații.

Contactați de reporterii Livetext.ro, Alexia Eram și Mario Fresh au declarat că nu au probleme în relație, dar Alexia n-a vrut să ne explice ce a supărat-o atât de tare.

Mario și Alexia activi pe rețele de socializare, imagini din patul lor

Cei doi sunt foarte prezenți pe rețele de socializare și impart des cu fanii săi momente din viața lor, chiar și intimă. Recent fata lui Esca a postat o poză cu Mario Fresh chiar din patul lor.

View this post on Instagram

Forever and always💛

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Cei doi păreau plecați undeva într-o vacanță, în zona Porumbacu de Jos.

La bine la greu, dar împreună și la bine și la greu

Andreea Esca le-a făcut cunoștință și deși nimeni n-ar fi zis că Mario Fresh s-ar „califica” în prestigioasa familie Esca-Eram, cei doi sunt împreună de foarte mult timp.

Câtă vreme Alexia Eram era plecată în Londra la studii, Mario și Alexandra făceau naveta frecvent între București și capitala Marii Britanii.

Apoi a venit vremea ca Mario Fresh să fie plecat la Exatlon, iar Alexandra Eram l-a așteptat cuminte acasă.

Recent faimosul cuplu a fost implicat într-un scandal la mare, unde s-a lăsat cu bătaie, 6 tineri s-au luat de Mario, Alexandra și alți prieteni de-ai lor.

LUX și Opolență

Fiica Andreei Esca trăiește în luxul oferit de familia sa. Atât Andreea cât și tatăl ei Eram, conduc afaceri în domeniul cosmeticii. Au magazine pentru copiii, iar Esca câștiga foarte bine și din salariul său de la Pro TV. Nici Alexandra n-are „ghinion” la bani, face bani din postări pe contul său de socializre la diferite companii care plătesc sume colosale pentru o postare și o asociere de imagine.

Recent a postat pe Instagram un video cu locația de lux în care trăiește, la care unii nici nu îndrăznesc să viseze.

Tags: