Amalia Enache, mărturisiri despre cea mai mare temere din pandemie

Cristina
17.12.2020
Amalia Enache, mărturisiri despre cea mai mare temere din pandemie

Amalia Enache a dat un interviu foarte sincer în care a vorbit despre felul în care a afectat-o pandamia, dar și despre cea mai mare temere a sa la începutul acestei perioade grele.

Amalia Enache: „Mi-a fost teamă că voi ajunge să nu am ce să-i dau de mâncare copilului meu”

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a fost extrem de sinceră în itnerviul acordat publicației A List Magazine și a vorbit deschis despre toate gândurile care au măcinat-o încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Ca orice mamă, primul gând al vedetei a fost la fetița sa, pentru care s-a temut. Din fericire Amalia nu a avut foarte multe de pierdut în această pandemie, având în vedere că job-ul pe care îl are i-a oferit siguranță. Cu toate acestea, emoțiile prin care a trecut nu au fost cele mai pozitive.

Vedeta a mărturisit că, înainte de toate, anul 2020 a învățat-o mai multe despre disciplină, dar și despre răbdare. A făcut tot posibilul să evite rețelele de socializare și să petreacă mai mult timp de calitate cu fetița ei, ceea ce i-a ieșit de minune.

„Am avut la începutul acestei pandemii o foarte mare temere de mamă. Și anume că va urma după criza sanitară o puternică recesiune economică și că voi ajunge să nu am ce să-i dau de mâncare copilului meu. Asta ca să știți cât de mare a fost panica la început.

Pot să spun că anul 2020 a fost unul de disciplină pentru mine. Am vrut să am un an cu mine cu adevărat, nu am stat pe rețelele de socializare, să stau cu fiica mea, să mă joc cu ea. Pentru mine anul 2020 a fost un an al răbdării și al exercițiului răbdării”, a declarat Amalia Enache pentru AList Magazine.

Știri despre: