Anamaria Prodan a scris o carte. Când o lansează și cât va costa

Emanuela Ursu
17.12.2020
Anamaria Prodan a scris o carte. Când o lansează și cât va costa

Anamaria Prodan a scris o carte autobiografică, iar astăzi, 17 decembrie 2020 are loc marea lansare. Vedeta are mare emoții mai ales pentru că evenimentul are loc cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani. Cartea este cadoul ei pentru cei care o îndrăgesc și îi urmăresc activitatea.

Cartea autobiografică a Anamariei Prodan se numește Da, sunt cea mai bună! și va fi lansată chiar astăzi.

Vedeta a avut și continuă să aibă o viață tumultoasă, plină cu de toate, motiv pentru care a considerat că merită să lase în urmă ceva din ce trăiește ea.

Cartea are două volume, în care Anamaria Prodan vorbește despre familia ei numeroasă, dar și despre cariera sa pe care a construit-o într-o lume a bărbaților. Prima parte conține 308 de file, iar cea de-a doua conține 288 de pagini. Prețul volumelor este de 200 lei.

Cum era de așteptat, în cartea sa autobiografică, Anamaria Prodan a scris și despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care l-a lăudat în fel și chip.

”El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rară, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”, a scris impresara despre soțul și tatăl copiilor ei.

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Este impresară de fotbal, realizatoare TV și fost fotomodel.

Ea a făcut cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei, Nicușor Stanciu – 10.000.000 €. A fost desemnată 4 ani la rând (2012/2016) „Managerul anului” în Gala Fanatik și „Managerul anului” în Gala Confidențial. În anul 2013 a primit premiul „Managerul anului” la Gala Ambasad’Or Vip.

Anamaria este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. Vedeta a fost căsătorită cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete Rebecca și Sarah. Pe data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit în Las Vegas cu Laurențiu Reghecampf cu care are un băiat care poartă numele tatălui. Cei doi îl au în grijă și pe Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu.

Anamaria Prodan a devenit a căpătat o notorietate deosebită în România prin reality-show-ul Prodanca și Reghe difuzat pe Euforia TV, pe parcursul a șase sezoane.

Știri despre: