Andreea Esca ar avea coronavirus, vedeta s-ar fi infectat cu COVID la mare. Pro TV confirmă infectarea unor angajați

Adrian Vrauko
12.07.2020
Andreea Esca ar avea coronavirus, vedeta s-ar fi infectat cu COVID la mare. Pro TV confirmă infectarea unor angajați

Andreea Esca, emblema Pro TV, ar fi infectată cu coronavirus conform site-ului CANCAN.ro, care citează surse medicale. Vedeta de televiziune a fost surprinsă zilele trecute la lansarea unui complex hotelier în stațiunea Olimp și a fost aspru criticată deoarece atât cea cât și alte vedete nu purtau măști de protecție, iar numărul persoanelor participante la eveniment depășea cu mult numărul maxim de persoane admis la evenimente în contextul pandemiei de coronavirus.

Site-urile libertatea, Cancan și Spynews au postat imagini cu Andreea Esca da eveniment, filmate chiar de Pro TV și difuzate în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Informația potrivt căreia Esca ar avea COVID-19 a apărut ieri, dar până astăzi nu a fost confirmată. În acest moment nici Pro TV, nici Andreea Esca nu au confirmat oficial că vedeta Știrilor Pro TV, ar fi infectată cu coronavirus.

Concidență. Pro TV dă un comunicat în care amenință presa și interzice publicarea de informații cu privire la angajații postului

Pro TV a trimis un comunicat de presă zilele trecute în care interzicea cu vehemență publicarea de informații cu privire la infectarea angajaților postului cu coronavirus. Compania a invocat legea datelor cu caracter personal și a amenințat subtil publicațiile care vor încălca notificarea emisă de postul de televiziune, că se vor lua măsuri de recuperare a prejudiciilor.

Andreea Esca bolnava cu coronavirus, conform Cancan
Andreea Esca bolnava cu coronavirus, conform Cancan

Paginademedia.ro a fost prima care a scris de notificarea Pro TV și publicația care a a adresat întrebări postului în care se cer explicații cu privire la motivul pentru care televiziunea a emis această notificare.

Din comunicatul Pro TV, remis către Pagina de Media:

Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.” ,a transmis Pro TV în notificarea către presă.

Pe 10 iulie Pro TV confirmă că o parte din angajați sunt bolnavi

La doar 24 de ore după ce Pro TV amenința presa și interzicea publicarea de informații cu privire la vedetele, angajații postului infectați cu coronavirus, pe site-ul televiziunii apare un comunicat în care este confirmată infectarea cu COVID-19 a unor angajați, fară să fie specificat dacă sunt vedetele postului sau personalul din spatele camerelor.

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei.

Le dorim colegilor noștri multă sănătate, se arată în comunicatul Pro TV, emis pe site-ul companiei.

Tags: