Anunț despre înmormântarea Oliviei Newton-John au fost dezvăluite: Familia îndurerată acceptă un serviciu memorial de stat după moartea starului Grease

Cristiana Astfanoaiei
11.08.2022
Anunț despre înmormântarea Oliviei Newton-John au fost dezvăluite: Familia îndurerată acceptă un serviciu memorial de stat după moartea starului Grease

Australienii vor avea ocazia să o plângă în public pe Olivia Newton-John, familia îndrăgitei artiste acceptând oferta de a organiza o ceremonie comemorativă de stat.

Nepoata lui Newton-John, Tottie Goldsmith, a acceptat oferta în numele familiei, în timp ce vorbea cu premierul statului Victoria, Daniel Andrews, joi dimineață.

Locul și data ceremoniei nu au fost încă anunțate, discuțiile dintre familie și departamentul premierului fiind în curs de desfășurare.

Moartea Oliviei a fost anunțată luni, după o luptă de 30 de ani cu cancerul.

‘Familia a fost destul de emoționată de perspectiva ca victorienii să se poată aduna și să sărbătorească viața Oliviei’, a declarat dl Andrews.

‘Oricât de greu ar fi acest moment… este un pic mai ușor prin toate manifestările de durere și sprijin și prin amintirile foarte plăcute pe care oamenii le împărtășesc despre o persoană atât de uimitoare’.

Se pare că actrița, cântăreața și activista plănuia să scrie o scrisoare de prezentare noului ministru al sănătății din Victoria, Mary-Anne Thomas, ministrului federal al sănătății, Mark Butler, și premierului Anthony Albanese, pentru a face presiuni în favoarea unui acces mai mare la canabisul medicinal.

Doamna Thomas a declarat că nu a primit nicio corespondență de la Newton-John, dar că este conștientă de pasiunea ei de a sprijini persoanele care suferă de cancer și de alte boli cronice.

Vedeta Grease a pierdut lupta cu cancerul de sân metastatic în stadiul patru luni dimineață.

Actrița și cântăreața a murit liniștită, la vârsta de 73 de ani, în casa ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Soțul ei, John Easterling, i-a anunțat moartea pe pagina sa de Facebook.

‘Olivia Newton-John (73 de ani) a încetat din viață în mod pașnic în această dimineață la ferma sa din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni’, a scris Easterling.

‘Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile.

‘Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân.

Inspirația ei vindecătoare și experiența ei de pionierat cu medicina vegetală continuă cu Olivia Newton-John Foundation Fund, dedicată cercetării medicinei vegetale și a cancerului’, a adăugat el.

Știri despre: