Bărbatul care a mers cu maşina printre protestatarii din Seattle şi a împuşcat o persoană, arestat

Adrian Vrauko
09.06.2020
Bărbatul care a mers cu maşina printre protestatarii din Seattle şi a împuşcat o persoană, arestat

Un bărbat a fost filmat în timp ce îşi face loc cu maşina printr-un grup de protestatari violenţi. Şoferul devine agitat la un moment dat, coboară din maşină, împuşcă un protestatar şi apoi ameninţă pe alţii. Individul a fost identificat de autoritățile americane și a fost arestat.

Un bărbat a fost arestat după ce a condus maşina prin mulţimea de oameni adunată pentru a se manifesta în cadrul protestelor George Floyd. Şoferul are la un moment dat o altercaţie cu unul dintre protestatari pe care îl împuşcă.

Conform unor imagini făcute publice, maşina pare să accelereze prin mulţime până când se opreşte de o baricadă. Protestatarii au înconjurat maşina, iar şoferul iese înarmat afară unde împuşcă pe unul dintre demonstranţi. Alte imagini au surprins cum victima este înconjurată de alţi oameni care au format un cordon protectiv până la sosirea medicilor.

Victima este în afara oricărui pericol şi se află în stare stabilă la spital. Suspectul a fost arestat, iar arma i-a fost confiscată de către poliţie.

Tags: