Bianca Drăgușanu sunată de Alex Bodi din închisoare. Ce a putut să-i spună afaceristul

Emanuela Ursu
16.12.2020
Bianca Drăgușanu sunată de Alex Bodi din închisoare. Ce a putut să-i spună afaceristul

Bianca Drăgușanu a încheiat relația cu Alex Bodi, dar se pare că lucrurile nu sunt complet finalizate între ei. Recent, afaceristul a sunat-o pe blondă din închisoare, iar ce i-a spus a șocat pe toată lumea.

Vedeta a făcut public apelul telefonic în care Alex Bodi pare nervos și o acuză că nu a fost așa cum se aștepta el să fie. În plus, Bodi vorbește și despre actualul iubit al Biancăi, despre care spune că se va ocupa când se eliberează.

Conform SpyNews, Bodi a fost foarte tranșant în discuția telefonică pe care a avut-o cu fosta lui soție.

Ce i-a spus Alex Bodi Biancăi

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. ”, a spus Alex Bodi.

Bodi i-a reproșat Biancăi că nu a fost alături de el așa cum i-ar fi promis că se va întâmpla. El i-a spus că dacă îl iubea, trebuia să îi demonstreze asta. În replică, Bianca Drăgușanu i-a spus că nu este datoare cu nicio explicație și că ar fi bine ca el să se preocupe de iubita lui.

„Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, a mai spus afaceristul.

Bianca și Alex Bodi au avut o relație tumultoasă de iubire. Cei doi au fost și căsătoriți civil, însă au divorțat, după care au reluat relația. Acum Alex Bodi se află după gratii, iar despre Bianca se zvonește că ar avea un iubit turc.

Știri despre: