Bodo de la Proconsul a facut infarct! Starea artistului gravă, cel puțin 1 an de recuperare

Adrian Vrauko
05.06.2020
Bodo de la Proconsul a facut infarct! Starea artistului gravă, cel puțin 1 an de recuperare

Bodo, artistul din trupa Proconsul a suferit un infarct în urmă cu trei săptămâni și a fost operat de urgență. Acesta a fost stabilizat de medici și a avut norocul ca salvarea să intervină la timă. Aristul a povestit la Pro TV că urmează cel puțin 1 an de tratament de recuperare.

Starea lui Bodo după ce a făcut infarct

Acesta se simte bine acum dupa intervenșia chirurgicală care i-a salvat viața. Acesta a suferit un infarct miocardic, iar în operație i-au fost montate trei stenturi, inițial crezându-se că este nevoie și de al patrulea. Din fericire, artistul a primit vești bune de la medici și Bodo nu mai are nevoie de al patrulea stent.

Citește și: Accident oribil în Botoșani cu peste 150 de persoane implicate. VIDEO

„M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum’, a spus Bodo de la Proconsul.

Bodo a confundat simptomele infarctului cu refluxul gastric

În cele două zile în care se simtea rău, Bodo a confundat simptomele infarctului cu refluxul gastric și s-a tratat singur pentru această afecțiune. Abia când a ajuns pe mâna medicilor a aflat că este în pragul unui infarct serios care putea să-i ia viața.

Bodo de la Proconsul răspunde bine la tratament și s-a lăsat și de fumat, la recomandarea medcilor.

„Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital’, a mai declarat artistul.

Tags: