BREAKING. Traian Băsescu implicat într-un grav accident rutier

Mirela Mirela
30.05.2020
BREAKING. Traian Băsescu implicat într-un grav accident rutier

Coloana oficială a fostului președinte Traian Băsescu ar fi fost implicată într-un grav accident rutier, potrivit surselor Antena 3. Acesta se deplasa în București însoțit de coloana oficială oferită fiecărui fost președinte de stat pentru protecție, iar prima mașină  din coloană a fost lovită de un alt șofer.

Starea lui Traian Băsescu

Președintele Traian Băsescu pare să se fi aflat în a doua mașină din coloana oficială în care s-a produs accidentul rutier, iar conform suselor LIVETEXT.ro acesta nu a suferit răni.

Tot sursele noastre au confirmat că Traian Băsescu s-a dat jos din mașină și s-a asigurat că toți participanții implicați în accidentul rutier sunt teferi și a încercat sa acorde primul ajutor unei persoane care a suferit un atac de panică.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Iuliu Maniu din București, sector 6.

„În această dimineață, în jurul orei 10.45 o autospecială de poliție a lovit ușor un auto ce nu a respectat regimul prioritar de deplasare al autoturismului ce avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Nu a fost rănită nicio persoană, potrivit Antena 3.

Coloana oficială era formată din 3 mașini, atemergătorul coloanei a fost tamponat de un șofer participant la trafic. Cert este că în coloana oficială se afla președintele Traian Băsescu.

Mașina care a intrat în antemergătorul aflat nu respectat regulile de circulație, conform  primelor informații obținute de Antena 3.

Coloanele oficiale ale demnitarilor sunt semnalizate deobicei prin girofare, iar în unele cazuri acestea sunt însoțite de echipaje de poliție pentru a se asigura siguranța acestora în transportul oficial.

Din primele informații niciun participat nu a fost rănit sau transportat la spital.

Tags: