CFR Cluj – Gaz Metan SCOR 2-0 live score & live video! Alertă în ardeal

Adrian Vrauko
13.07.2020
CFR Cluj – Gaz Metan SCOR 2-0 live score & live video! Alertă în ardeal

CFR Cluj – Gaz Metan se joacă astăzi de la ora 20:30. CFR se luptă și a declanșat alertă în vestiar după ce Craiova a câștigat aseară cu FCSB. Meciul de astăzi cu Gaz Metan este foarte important în lupta pentru titlu. Craiova este pe primul loc și se distanțează grav de celelalte echipe. CFR Cluj – Gaz Metan poate fi văzut la TV, dar și live video online pe site-urile de mai jos.

CFR Cluj – Gaz Metan live score & live video

MIN 74 Schimbare CFR Cluj! A ieșit Djokovic, a intrat Hoban


Live textul începe la ora 20:30, ora fluierului de start. Pe canalul notru de Youtube puteți urmări live score.

Meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan este foarte important pentru echipa din ardeal, lupta pentru primul loc în clasament este tot mai dură după avansul Craiovei în campionat.

Liga 1 Casa Pariurilor continuă astăzi de la ora 20:30, cu meciul dintre celed două echipe care este live video, live score și live text pe livetext.ro și huff.ro.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, viitor incert

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj are viitorul incerc la echipă.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Gaz Metan, ora 20:30 Ardelenii sunt obligați să câștige pentru a ține pasul cu Craiova
LIVE VIDEO CFR Cluj – Gaz Metan, ora 20:30 Ardelenii sunt obligați să câștige pentru a ține pasul cu Craiova

”În fotbal totul este posibil, trebuie să fiu pregătit de orice. Ăsta este sfatul pe care-l ofer antrenorilor tineri, să nu creadă că totul este bătut în cuie. Am pierdut un meci acasă în trei ani și au apărut speculații.

Eu mai am doi ani de contract aici, dar deciziile nu le iau eu, nu depinde de mine, depinde de conducere și de rezultate”, a declarat Dan Petrescu, la o conferință de presă.

LIVE VIDEO CFR Cluj – Gaz Metan

Meciul de fotbal dintre CFR și Gaz Metan Mediaș este transmis și pe internet sub format live video / live stream pe site-urile: digisport.ro, digionline.ro, horizon.tv, Live TV de la Focus Sat, Orange TV, Vodafone TV.

Abonații DIGI Rcs Rds, Orange TV, UPC, dar Vodafone Fix au la dispoziție acces gratuit la platformele puse la dispoziție  de operatorii de cablu și telefonie mobilă.

LIVE SCORE pe canalul nostru de Youtube de la ora 20:30.

Lupta grea în clasamentul Liga 1 Casa Pariurilor, Craiova avansează mult în clasament,  iar celalate echipe precum CFR se luptă să-și câștige locul pierdut din cauza evoluției oltenilor.

Tags: