Costin Mărculescu a murit la 50 de ani, acesta a fost găsit mort în casă. VIDEO și FOTO

Adrian Vrauko
11.06.2020
Costin Mărculescu a murit la 50 de ani, acesta a fost găsit mort în casă. VIDEO și FOTO

Costin Mărculescu a murit, trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit de echipa XNS Show, respectiv de Horațiu, reporterul Dan Popescu. Acesta a sunat la 112 după ce o vecină l-a alertat pe reporter că actorul Mărculescu nu mai e de găsit și câinii săi latră și schiaună de trei zile. Reporterul XNS Show a sunat la 112 și imediat o echipa SMURD și una de Pompieri a intervenit la casa artistului.

Costin Mărculescu a murit, a fost găsit mort în cadă

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în cada locuinței stale, în stare gravă de putrefacție. IML a sosit mai devreme la fața locului și presupune ca decesul s-ar fi produs marți noaptea. Ultima conversație a lui Costin Mărculescu a fost purtată luni cu Mara Bănică.

Urma să lanseze de ziua lui pe 29 iunie 2020 o carte autobiografică, în care în fiecare pagină a dedicat un loc prietenilor, dar și oamenilor care l-au dezamăgit. Carmen Pleșa este una din „dușmancele” lui Costin Mărculescu care i-a „furat” firma de modele în care au fost amandoi asociați.

Costin Mărculescu a jucat în filme celebre precum:

Filme cu Costin Marculescu

Cine a fost Costin Mărculescu?

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

VIDEO – COSTIN Mărculescu a murit

Tags: