Craiova – FCSB Scor 2-1! Rezumat video, lupta crâncenă pentru titlu

Adrian Vrauko
12.07.2020
Craiova – FCSB Scor 2-1! Rezumat video, lupta crâncenă pentru titlu

Rezumat video Craiova – FCSB Scor 2-1. Craiova joacă impotriva FCSB și luptă pentru tilu. Oltenii se află pe primul loc în clasament cu 38 de puncte. Meciul este sub format live text și live stream pe huff.ro și livetext.ro, de asemenea se poatea vedea și online pe site-urile: Meciul poate fi urmărit și online pe site-urile: digisport.ro, digionline.ro (gratuit pentru abonații RCS RDS), Telekomtv.ro (gratuit pentru abonații Telekom), LookSport (contracost). De asemenea abonații Vodafone, Upc, Orange pot urmări Craiova VS FCSB pe Vodafone TV, Horizon.tv, Orange TV.

Craiova – FCSB Scor 2-1! Rezumat video

Rezumatul video Craiova VS FCSB va fi disponibil în 5 minute.

MIN 81 – Ocazie FCSB. După un corner, Pigliacelli își salvează echipa la execuția lui Dumitru, iar apoi Miron nu ajunge la minge.

MIN 75 – Liga 1 Casa Pariurilor luptă crâncenă între Craiova și FCSB. Maine alt meci important intre CFR și Gaz Metan, live de la ora 20:30 pe HUFF.ro și livetext.ro.

MIN 55 – Craiova marcheaza în minutul 55 din penalty, jucătorul marcator este DAN NISTOR.

MIN 53 – Penaly pentru Universitatea Craiova!

UPDATE 22:07 – Repriza a doua întârzie. Clemele de susținerea plasei din poarta FCSB s-au rupt.

Repriza a doua întârzie. Clemele de susținerea plasei din poarta FCSB s-au rupt.

UPDATE 22:05 – Meciul a revenit cu repriza a doua. Vă reamintim că scorul a fost deschis de Craiova în minutul 25, iar FCSB a egalat în minutul 38.  SCOR la începutul reprizei a II-a este Craiova – FCSB 1-1.

UPDATE 21:50 – Pauza. Scor Craiova – FCSB 1-1.

MIN 45 – Ocazie uriașă pentru Craiova, ratată de Olteni. Cicăldău din penlty a deschis scorul.

MIN 38 – FCSB egalează și restabilește „liniștea” Stelei pe teren prin jucătorul Cristea.

MIN 25 – Craiova deschide scorul în meciul cu FCSB.

UPDATE 21:00 – meciul  a început.

Meciul este transmis si în format live score video pe canalul nostru de Youtube, mai jos poți vedea în timp real toate golurile și fazele importante.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova – FCSB, de la 21:00. Echipele de start

Mutarea Craiovei înainte cu meciul FCSB

Cristiano Bergodi este conștient că meciul cu FCSB va fi unul extrem de complicat: ”Este un meci foarte important în acest moment al sezonului. Va fi greu, mai ales că FCSB este o echipă foarte bună. Doresc să câştigăm tot până la finalul campionatului.

Dacă ajungem la ultimul meci să jucăm cu titlul pe masă, va fi ca un vis pentru mine. Sigur că ne-am dori să fie uşor cu FCSB, dar sigur nu va fi aşa. Jucătorii s-au pregătit bine fizic şi tactic, sper să fie pregătiţi şi mental”, a declarat Bergodi, înaintea duelului de duminică seară.