Cum trece Oana Roman peste despărțire: „A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament!”

Oprea Andreea
07.01.2021
Cum trece Oana Roman peste despărțire: „A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament!”

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Deși se consideră o femeie fericită și împlinită, se pare că mariajul ei a ajuns la sfârșit, după ce a fost pus la încercare de mai multe ori. După ce și-au acordat mai multe șanse, Oana și Marius Elisei vor divorța în curând, deoarece relația lor nu mai poate fi salvată. Totuși, Oana a găsit o modalitate de a depăși această situație și de a-și găsi liniștea.

Oana Roman uită de probleme cu ajutorul muncii

Oana Roman este una dintre cele mai celebre femei din țara noastră. Ultima perioadă a fost foarte dificilă pentru ea, deoarece a avut conflicte tot mai mari cu unele persoane publice și, cel mai grav, s-a despărțit de soțul ei. Deși nu au mai dat semne în ultima vreme că nu se înțeleg, au ajuns la capătul puterilor și au luat o măsură radicală.

Totuși, Oana găsește o cale să treacă peste tot. Vedeta va face parte din sezonul 2 al show-ului Mămici de pitici, cu lipici!, ceea ce reprezintă o mare bucurie pentru ea, susținând că acest proiect vine ca o ușurare pentru ea.

‘A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici’, a declarat Oana Roman la Antena Stars

Marius Elisei a plecat de acasă după ce s-a certat cu Oana Roman și de atunci nu a mai dat de el. Bărbatul refuză să vorbească cu fosta lui soție, deși aceasta și-ar dori să aibă o relație normală cu el, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Conform unor zvonuri, Marius Elisei se pare că ar fi deja într-o relație cu o altă persoană și este extrem de îndrăgostit. Apropiații susțin că ar fi vorba despre o femeie cu o situație materială foarte bună, cu care și-ar fi petrecut sărbătorile de iarnă. În ultima vreme, el ar fi fost foarte absent, însă Oana refuza să-l părăsească,

Știri despre: