De ce a divorțat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor de Răzvan Stanciu

Mirela Mirela
31.05.2020
De ce a divorțat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor de Răzvan Stanciu

Un nou divorț surprinde întreaga lume mondenă din România. O celebră artistă de la noi a decis să încheie mariajul după un an de la căsătorie. Cei doi soți au împreună un copil, însă au decis de comun acord să divorțeze.

Un nou divorț surprinde lumea mondenă! O celebră cântăreață pune punct mariajului

Elena Ionescu, fosta componentă sexy a trupei Mandinga, va divorța de soțul ei Răzvan Stanciu, conform huff.ro Se pare că cei doi îndrăgostițt o vor lua pe drumuri separate la puțin peste un an de la căsătorie. Deși păreau de nedespărțit, există surse care spun că ei nici măcar nu mai locuiesc împreună și urmează să se întânească pentru a încheia toate formaltățile pentru divorț.

Elena Ionescu și soțul ei Răzvan s-au căsătorit anul trecut în luna martie. La acea dată cântăreața era însărcinată și a născut un băiețel sănătos în august 2018. Se pare totuși, că în ciuda dragostei puternice dintre cei doi, mariajul lor nu a funcționat așa cum ar fi trebuit și ei au decis că este mai bine să se separe. Deși locuiesc deja în case diferite, încă nu au ajuns la divorț din punct de vedere legal, notează spynews.ro.

Elena Ionescu si sotul ei divorteaza. sursa foto: viva.ro
Elena Ionescu si sotul ei divorteaza. sursa foto: viva.ro

La data de 3 august 2018 Elena a adus pe lume un băiețel care poartă numele de Răzvan, ca tatăl său. Ca orice femeie ea a avut probleme cu greutatea în sarcină, însă putem spume că acum este din nou o bombă sexy.

Artista a impresionat pe toată lumea cu cu trupul pe care a reușit să îl recâștige după naștere. Ea a declarat într-un interviu că soțul ei a ajutat-o enorm. El este antrenor de fitness și i-a creat antrenmente perfecte pentru a scăpa de kilogramele în plus și a redeveni suplă. Din nefericire se pare că cei doi au ajuns la divorț.

Tags: