Dr. Dree internat în stare gravă la spital. Legendarul producător muzical a suferit un anevrism cerebral

Emanuela Ursu
06.01.2021
Dr. Dree internat în stare gravă la spital. Legendarul producător muzical a suferit un anevrism cerebral

Dr. Dree a fost internat în stare gravă la spital, la Terapie Intensivă. Legendarul producător muzical a suferit un anevrism cerebral. Dr. Dree este stabil și a postat un mesaj pe Instagram în care mulțumește tuturor celor care și-au făcut griji pentru starea lui de sănătate.

Legendarul producător muzical Dr. Dree a suferit un anevrism cerebral

Dr. Dree în vârstă de 55 de ani a suferit un anevrism cerebral și a fost transportat cu Ambulanța la Centrul Medical Cedars Sinai unde se află internat la Terapie Intensivă. Celebrul producător muzical Hip-Hop este în stare stabilă, este lucid, și a postat un mesaj pe Instagram pentru familia lui, pentru fanii lui și toți cei care sunt îngrijorați de starea sa de sănătate.

Mulțumesc familiei mele, prietenilor și fanilor pentru interesul și urările lor de bine. „Mă descurc excelent și primesc îngrijiri excelente de la echipa mea medicală. Voi ieși din spital și mă voi întoarce acasă în curând. Totul mulţumită acestor mari profesioniști din domeniul medical de la Cedars. Iubire pentru toți!!”a scris Dr. Dree din spital.

Cine este celebrul Dr. Dree

Andre Romelle Young cunoscut sub numele de scenă Dr. Dre, este un rapper, compozitor, inginer audio, producător de înregistrare, antreprenor și actor american. El este fondatorul și patronul Aftermath Entertainment și co-formatorul Death Row Records. De-a lungul carierei sale, a produs multe albume în parteneriat cu Snoop Dogg, Eminem, 50 cent și Nate Dogg.

Dr. Dre și-a început cariera în muzică ca un membru al World Class Wreckin’ Cru și mai târziu a cunoscut faima odată cu alăturarea la grupul N.W.A., cântând impreună cu Eazy-E și Ice Cube, grup care interpreta versuri despre viața violentă și periculoasă de pe străzi.

Albumul său de debut, The Chronic, scos pe piață de Death Row Records, a fost unul dintre cele mai bine vândute albume americane al anului 1993, și Dre a câștigat Premiul Grammy pentru piesa „Let Me Ride”. 

Din anul 2000 a devenit producătorul mai multor artiști mari. Dr. Dree este cunoscut și pentru rolurile din Set it Off, The Wash și Training Day.

Știri despre: