După trei luni de pauză, Liga I se reia astăzi cu două meciuri din play-out: FC Voluntari – Academica şi Sepsi – Hermannstadt

Adrian Vrauko
13.06.2020
După trei luni de pauză, Liga I se reia astăzi cu două meciuri din play-out: FC Voluntari – Academica şi Sepsi – Hermannstadt

Liga I se reia astăzi, de la ora 17.00, cu meciul FC Voluntari – Academica Clinceni, din play-out. Campionatul României a fost întrerupt din 12 martie, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Sezonul ar fi trebuit să se reia vineri, cu confruntarea din play-off Universitatea Craiova – FC Botoşani, însă această partidă a fost amânată din cauza unui caz de coronavirus la gruparea oaspete. A fost amânat din cauza unui caz de Covid-19 şi meciul Dinamo – Chindia Târgovişte, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă. A fost testat pozitiv magazinerul dinamoviştilor.

Partidelor din etapa a treia a play-out-ului şi play-off-ului este următorul:

Sâmbătă, 13 iunie

Ora 17.00 FC Voluntari – Academica Clinceni;

Ora 20.00 Sepsi OSK – FC Hermannstadt;

Duminică, 14 iunie

Ora 17.00 FC Viitorul – Politehnica Iaşi;

Ora 20.00 CFR Cluj – FCSB;

Luni, 15 iunie

Ora 20.00 Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaş.

Partidele Universitatea Craiova – FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti – Chindia Târgovişte vor fi reprogramate.

În campionatul Ligii I mai trebuie să aibă loc 72 de meciuri, 24 din play-off şi 48 din play-out.

Liga I a fost întreruptă de la 12 martie, când FRF a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.

Clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj – 30 de puncte, FCSB – 26 de puncte, CSU Craiova – 26 de puncte, Astra Giurgiu – 24 de puncte, FC Botoşani – 24 de puncte şi Gaz Metan Mediaş – 23 de puncte.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul – 24 de puncte, Sepsi – 19 puncte, Hermannstadt – 17 puncte, Dinamo – 17 puncte, Poli Iaşi – 15 puncte, Academica Clinceni – 14 puncte, Chindia Târgovişte – 14 puncte şi FC Voluntari – 12 puncte.

Tags: