FC Barcelona a lansat colecția de măști protecție personalizate

Adrian Vrauko
27.05.2020
FC Barcelona a lansat colecția de măști protecție personalizate

Măștile de protecție din farmacie nu sunt la modă, FC Barcelona se alătură cluburilor de fotbal care lansează propria colecție de măști de protecție în culorile echipei favorite. Demersul este preluat și făcut și de alte echipe de renume din Europa, precum Juventus, Bayern Munchen, Inter Miami, Liverpool sau chiar și echipe din România precum FCSB și Universitatea Craiova.

Măști de protecție FC Barcelona

Alăturându-se cluburilor mari de fotbal FC Barcelona s-a apucat să producă și măști de protecție care sunt obligatorii a fi folosite în această perioadă. Măștile sunt de mai multe tipuri și rezistă până la 40 de spălări, conform specificațiilor făcute pe site-ul oficial și magazinul online al echipei Catalanilor.

Măștile de protecție FB Barcelona se adresează atât copiilor, cât și adulților, fiind fisponibile șase mărimi. Acestea au diverse culori și poartă emblemele celebrei echipe de fotbal. În galeria foto, puteți vedea toată coleciția.

Mască de protecție FC Barcelona
Mască de protecție FC Barcelona

Banii colectați din vânzarea măștilor sunt donați de FC Barcelona Organizațiilor care luptă cu pandemia care a afectat lumea întreagă.

Prețul unei măști de protecție marca FC Barcelona este de 18 euro și poate fi comandată online de aici. Costul de livrare măștilor FC Barcelona în România este de 5.95 euro și ajung în aproximativ 7 zile de la data plasării comenzii.

Masca de protectie FC Barcelona cu Livrare si in Romania
Masca de protectie FC Barcelona cu Livrare si in Romania

FCSB și Universitatea Craiova au și ele măști de protecție

În România FCSB și Universitatea Craiova produc și vând și ele măști de protecție în culorile echipelor favorite. O mască FCSB costă aproximativ 15 lei plus taxele de livrare, conform magazinului online Steaua.

Masca de protectie FCSB
Masca de protectie FCSB

Universitatea Craiova are și ea măști personalizate de protecție pentru suporterii săi disponibile în magazinul online. Costul unei măști este de 15 lei.

Masca de protectie Universitatea Craiova
Masca de protectie Universitatea Craiova

Ce este important de meționat că măștile de protecție comercializate de FCSB și Universitate Craiova NU sunt produse medicale și nu vă apară de viruși sau bacterii.

Măștile medicinale din farmacii fac acest lucru, de asemenea cele vândute de echipele mari menționate mai sus au acei factori minimi de protecție, prin urmare pot fi folosite și ca înlocuitor de mască medicinală.

Tags: