Fuego, mesaj emoționant de ziua mamei sale

Cristina
17.12.2020
Fuego, mesaj emoționant de ziua mamei sale

Fuego o sărbătorește astăzi pe mama sa, iar cu ocazia acestei zile speciale a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru cea mai importantă persoană vin viața lui.

Fuego îi este extrem de recunoscător mamei sale

Mama lui Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a stat întotdeauna departe de lumina reflectoarelor. Nu i-a plăcut să devină personaă publică, ci a vrut să își susțină fiul cu multă discreție, din umbră. Se pare că i-a ieșit de minune, însă din când în când fuego alege să o aducă în fața publicului și să îi mulțumească pentru tot sprijinul oferit.

Astăzi, de ziua ei de naștere, Fuego a publicat un mesaj foarte emoționant pentru mama sa Eugenia. Artistul a ținut să îi mulțumească mamei sale pentru că a avut grijă de el și l-a ghidat toată viața cu blândețe și sfaturi sincere și calde.

Fuego le-a promis fanilor că îi va citi mamei sale toate mesajele frumoase primite de la ei, cu ocazia acestei zile atât de speciale.

„Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea.

M-a susținut, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Cu siguranță o vor bucura mesajele de la voi pentru că o voi suna diseară să i le citesc pe toate. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. La mulți ani, mama”, a scris Fuego pe pagina sa oficială de Facebook.

Știri despre: