Horoscop Neti Sandu 2 decembrie 2020, gemenii au chef de drumuri

Cristiana Astfanoaiei
02.12.2020
Horoscop Neti Sandu 2 decembrie 2020, gemenii au chef de drumuri

Horoscop Neti Sandu pentru 2 decembrie 2020, gemenii încep luna foarte bine. Sunt porniți să schimbe stilul de viață pe care l-au avut până acum și să încheie toate problemele nerezolvate. Berbecii sunt puși pe achiziții, își doresc foarte mult o casă nouă și șansele sunt foarte mari să le iasă

Horoscop zilnic 2 decembrie Neti Sandu

Berbec

Te tot gândești să-ți cumperi o casă nouă, te-ai săturat să stai în chirie și ești convins că o investiție de acest tip pe final de an ți-ar aduce o astfel de satisfacție. Astral ai toate șansele de reușită, merită să încerci.

Taur

Nu-ți pierde firea ești cam șicanat astăzi de colegi, dar nu uita să gândești pozitiv. Lasă grijile financiare pentru că se arată câștiguri la care nu sperai. Este posibil ca angajatorul să îți facă o propunere care-ți schimbă total condiția.

Gemeni

Ești pus pe drumuri, ai treabă la direcțiile de taxe și impoztite, fugi pe la bănci și alte instituții. Ți-ai pus în plan ca până la final de an să rezolvi toate problemele de care n-ai avut timp să te ocupi.

Rac

Iar ești pus pe gânduri, iar te-au copleșit problemele, iar ai uitat că doar cu energie pozitivă poți înainta. Dacă pui pe o hârtie plusurile și minusurile ai să vezi că bilanțul nu este așa negru cum îl vezi tu.

Leu

După o perioadă lungă de stagnare și de probleme cu carul, deși este decembrie răsare masiv soarele pe strada ta. Ai noroc pe final de an la care nici nu sperai.

Fecioară

Partenerul de viață vine cu o propunere greu de refuzat, singura problemă este bugetul. Ești destul de strâmtorat și ți-e teamă să visezi la relaxarea de sărbători.

Balanță

Ai mare noroc în dragoste, dacă ești într-o relație aceasta se consolidează, dacă ești singur cupidon bate la ușă.

Scorpion

Calculele pe care le faci, uneori în exces, iar nu ies cum trebuie și asta-ți dă o stare de nervi și ești prea iracibil, uneori chiar și cu cine nu trebuie.

Săgetător

Ți-ai pus speranțele în cuvântul unei persoane și cu regret aceasta îți spune astăzi că nu-ți mai poate intinde mâna de ajutor la care sperai.

Capricorn

Ești obosit și într-o continuă fugă după succes, 2020 nu te-a mulțumit și ai uitat să te bucuri de lucrurile minore.

Vărsător

Deși suntem la mijlocul săptămânii pentru tine începutul este astăzi. Te-ai relaxat bine în aceste 4 zile și ai un chef de muncă și de a face treburi. Canalizează-ți energia și pentru tine, nu doar pentru treburi.

Pești

Te duc gândurile departe de realitatea în care te afli și asta nu este bine deloc. Fie exagerezi în anumite probleme, fie nu înțelegi de ce nu se poate acum ce vrei tu. Uneori trebuie să aștepți…

Știri despre: