Imagini unice cu Andra de acum 20 de ani. „Vreau să mă fac secretară”

Adrian Vrauko
08.06.2020
Imagini unice cu Andra de acum 20 de ani. „Vreau să mă fac secretară”

Andra a fost pentru prima dată într-o emisiune de televiziune importantă la Teo show, pe vremea când Trandafir era la Pro TV. Andra timorată și deloc altfel față de cum o știai, Andra încerca să-i faca „față” lui Teo. Andra a reușit să scape de emoții doar când a fost pusă de Teo să cânte în emisiune.

Teo: Ce vrei să te faci tu când vei fi mare Andra?

Andra răspuns sincer și a răspuns că vrea să se facă secretară. Peste 8 luni de la prima apariție, s-a dus alături de Costi Ioniță la aceeași emisiune, unde Teo o lăuda că Andra cânta minunat.

Costi Ioniță era la vremea respectivă impresarul ei și încerca s-o facă pe Andra să fie la înâltime. Pe vremuri toți invitații care ajungeau la Teo show, erau ca și cum se lansau de pe rampa de lansare.

A venit și primul hit „Noapte de vis”. După colinde artista a interpretat și prima ei piesa ”În noapte mă trezesc”, care a venit HIT în doar câteva săptămâni.

Pe vremea aceea nu existau platforme de promovare online, iar televiziunea era singura care lansa și promova vedete.

Interviu de colecție, Andra la Teo show acum 20 ani

Discretă încă de pe atunci cu viața personală, n-a vrut să-i spună lui Teo cum se numește iubitul ei de rușine că se uită părinții ei la televizor.

Acum una din cele mai de succes artiste din România și jurat în cea mai importanta emisiune de divertisment, Românii au talent.

Artista este căsătorită cu Cătălin Măruță cu care are 2 copiii și are o carieră minunată. Vedeta a fost jurat și în emisiunea „Vocea României”, dar a renunțat la post din motive personale.

În fiecare zi vedeta poate fi urmărită pe conturile sale de Instagram și Facebook, unde le-a prezentat fanilor și un duet cu fiica sa Eva Măruță.

Tags: