Incendiu la un depozit din Voluntari. 2000 de metri pătrați, suprafața afectată. 4 persoane, asistate medical la fața locului.

Hoidrag Emanuel
27.01.2023
Incendiu la un depozit din Voluntari. 2000 de metri pătrați, suprafața afectată. 4 persoane, asistate medical la fața locului.

Se intervine la fața locului pentru stingerea incendiului pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare și SMURD. De asemenea, autoritățile au trimis un mesaj RoAlert pentru degajările mari de fum.

UPDATE 16:13. 4 persoane sunt asistate medical la fața locului

Dintre cele 4 persoane, 3 au fost depistate cu atac de panică și o persoană cu expunere la fum.

UPDATE 16:11. Pompierii lucrează pentru a stinge incendiul din hală

UPDATE 15:53. Traficul rutier a fost restricționat în zona Șoselei de Centură

De asemenea, la aproximativ 100 de metri de locul incendiului se află un bloc de locuințe, însă nu există riscul ca focul să se propage până acolo. Locatarii blocului au fost evacuați ca măsură de prevenție – este vorba de aproximativ 40 de persoane.

UPDATE 15:51. Nu există victime. Se lucrează pentru protejarea vecinătăților
A fost realizat un dispozitiv de intervenție pentru laturile clădirii și se lucrează pentru protejarea vecinătăților. Nu au fost raportate victime

Știre inițială
Incendiu la un depozit din Voluntari. Suprafața afectată este de aproximativ 400 de metri pătrați. Sunt degajări mari de fum, iar pentru informarea oamenilor a fost trimis mesaj prin sistemul RoAlert.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE