Liga 2: Lupta pentru promovare UTA, Argeș, Mioveni, Voința și Rapid ultima șansă Live video

Adrian Vrauko
02.08.2020
Liga 2: Lupta pentru promovare UTA, Argeș, Mioveni, Voința și Rapid ultima șansă Live video

Echipele din Liga 2 își joacă astăzi ultimele șanse din etapa de promovare spre Liga 1. UTA Arad are cele mai multe șanse matematice, iar Rapid București speră ca măcar să ajungă la baraj. Astăzi se joacă ultimele 3 meciuri din Liga 2. Toate meciurile se joacă la ora 18:30 și sunt transmite la TV de Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport.

UTA a pierdut avanjul în meciul cu Rapid

UTA a intrat prea relaxată pe teren în meciul cu Rapid București. Echipa a marcat un gol care o clasa direct în Liga 1, dar din repriza a doua avantajul a fost pierdut și Rapid a înscris doua goluri la Arad. Chiar și așa UTA Arad este prima în clasamentul Liga 1 cu 29 de puncte, urmată de Mioveni cu 27 de puncte.

Rapid București, soartă neclară

Rapid București a avut o evoluție halucinață deși antrenorul Dan Alexa pare să fi făcut toate eforturile necesare pentru a mobila jucătorii, aceștia au dat senzația că nu se implică foarte mult.

În meciul cu arădenii de la UTA Rapid a arătat după mult timp că este o echipa unită și a reușit rapid să câștige avantaj.

Duminica promovărilor

Șase echipe joacă astăzi ultima șansă de promovare în Liga 1. Meciurile Liga 2 sunt programate, duminică, 2 august 2020, la aceeași ora 18:30.

Rapid – Turris – este transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport

FC Arges – UTA Arad – este transmis  de Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport

Mioveni – Petrolul, transmis de Digi Sport 3, Telekom Sport 3 și Look Sport

Clasament Liga 2

UTA Arad – 29 puncte

Mioveni – 27 de puncte

Argeș – 26 de puncte

Voința – 25 de puncte

Rapid București – 24 de puncte

LIVE VIDEO – Meciurile sunt și online

Meciurile dintre cele șase echipe sunt transmite LIVE VIDEO gratuit pe site-urile televiziunilor care sunt și furnizorii de cablu. Digi România, le oferă abonaților acces gratuit la cele 3 meciuri pe site-urile:

Telekom România transmite pe site-ul telekomtv.ro și în aplicația mobilă. Cei care sunt la Focus Sat pot urmări meciurile pe Live TV și aplicația cu același nume. UPC / Vodafone Fix transmite meciurile din Liga 2 în aplicația Horizon.tv și Vodafone TV.

Tags: