Marcel Ciolacu candidează la șefia PSD, deși e sabotat din interior

Adrian Vrauko
25.05.2020
Marcel Ciolacu candidează la șefia PSD, deși e sabotat din interior

Marcel Ciolacu a anunțat astăzi într-un interviu acordat la TVR1 că va candida la congresul PSD pentru funcția de președinte. Acesta spune că va veni în fața congresului cu un proiect și o echipă.

Marcel Ciolacu este în prezent președinte intermar al PSD, după ce Viorica Dăncilă a fost forțată să demisioneze.

Ciolacu s-a remarcat prin încercarea de a scoate în față oameni noi din structurile partidului și prin izolarea celor din liga lui Dragnea. Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu sau Șerban Nicolae au fost puși în umbră.

Codrin Ștefănescu consideră că PSD a ajuns să fie o anexă a PNL, cu frică față de Iohannis și Orban.

Codrin Ștefănescu VS Marcel Ciolacu
Ștefănescu VS Marcel Ciolacu

„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede că lumina zilei. Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL şi a lui Iohannis. Cā suntem timizi şi speriaţi sā nu ne supārām şefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!”, a scris Codrin Ştefănescu, luni, pe Facebook.

Marcel Ciolacu consideră că PNL reușește să dezstabilizeze partidul și din interior, nu doar din exterior și consideră că aceste comentarii ale foștilor lider importanți din PSD, decridilizează și mai mult partidul.

„Marea majoritate a colegilor mei au susținut că trebuie organizat un congres. Acum, trebuie să înțelegem și să vedem și să învățăm din greșeli. Am văzut ce a însemnat un Congres la USR cu o lună înainte de alegerile prezidențiale, și ce voci interne și ce deranj intern a fost. Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres, imediat după terminarea stării de alertă. (…) Da, voi candida la congres”, a spus Marcel Cioalcu, la TVR 1.

Marcel Ciolacu este de părere că PSD trebuie să organizeze congresul imediat după ce România iese din starea de urgențăstarea de urgență.

Tags: