Marius Elisei a făcut primele declarații după ce a plecat de acasă. Ce a spus soțul Oanei Roman

Emanuela Ursu
06.01.2021
Marius Elisei a făcut primele declarații după ce a plecat de acasă. Ce a spus soțul Oanei Roman

Marius Elisei s-a despărțit de Oana Roman și a plecat de acasă, chiar înainte de sărbători. Bărbatul nu a mai vrut să stea de vorbă cu soția lui și a luat cu el și afacerea familiei. Acum, soțul Oanei Roman a făcut primele declarații despre despărțire.

Într-un interviu pentru Click!, Marius Elisei a vorbit despre despărțirea de Oana Roman și despre cum a petrecut sărbătorile de iarnă, singur. El a spus că și-a pregătit de unul singur bucatele tradiționale pentru masa de sărbători în locuința unde s-a mutat. De altfel este cunoscut faptul că îi place să gătească și se descurcă foarte bine, el fiind bucătarul în casa Oanei Roman.

Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, a declarat Marius Elisei pentru Click!

Soțul Oanei Roman are un magazin online de îmbrăcăminte și spune că se descurcă bine dat fiind contextul pandemiei de coronavirus și problemele economice din țară.

Afacerea online – mărul discordiei

Se vehiculează că tocmai această afacere online a fost unul dintre motivele pentru care au apărut neînțelegeri între cei doi soți. Oana spunea într-un interviu că au făcut împreună site-ul, că ea se ocupa de promovare și Marius făcea munca din spate. Totul era trecut pe numele lui, iar când a plecat de acasă a luat și afacerea.

Oana Roman a ținut să demonteze speculațiile apărute, conform cărora ar avea o relație foarte apropiată cu Pepe. Ea a spus că Pepe este fratele pe care și l-a dorit dintotdeauna și nu l-a avut. Fiica lui Petre Roman a declarat că familia lui Pepe îi este sprijin la orice oră și că mama artistului e ca și mama ei.

Eu sunt încă măritată cu acte! În momentul în care se va pronunța divorțul o să mă gândesc la altă relație. Eu nu mi-am găsit pe nimeni. Eu am o familie numeroasă care mă ajută în aceste momente grele. Este familia lui Pepe. Îmi este sprijin la orice oră. S-a speculat foarte mult despre relația mea cu familia lui Pepe. Eu m-am rugat să am un frate și Dumnezeu mi l-a dat, e Pepe. Mă știu cu el de 20 de ani, mama lui e ca mama mea. E cel mai puternic sentiment de securitate pe care îl am în viața asta”, a declarat Oana, la Kanal D.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014 când au făcut și botezul fiicei lor. A fost un eveniment deosebit de frumos la care au participat peste 200 de persoane.

Știri despre: