Mihaela Mihai ar fi murit. Care este de fapt starea artistei

Mirela Mirela
31.05.2020
Mihaela Mihai ar fi murit. Care este de fapt starea artistei

Mihaela Mihai a murit, asta a fost subiectul titrat de multe publicații obscure. Arista din informațiile obținute de colegii de la HUFF.ro s-ar afla în viață, însă nimeni nu știe să ne spună unde să află în prezent sau care este starea artistei.

Casa de discuri Elecrecord care o reprezintă, spune că nu știe nimic de artistă de 2 luni, de când ar fi plecat în Franța.

Alte surse susțin ca Mihaela Mihai este în România.

Contactată de HUFF.ro, doamna Elena Merișoreanu ne-a conformat că acum aproximativ două luni a fost invitată de Mihaela Mihai, Angela Similea la o cafea, dar arista de muzică populară nu a avut timp să se ducă.

Tot Merișoreanu ne-a spus că și despre ea s-a scris ca ar fi murit și că să încercăm să ne documentam bine.

Informatii controversatorii
HUFF a continuat să încerce să ia legătura cu doamna Mihaela Mihai, iar apropiații aceștia, chiar și cei mai buni prieteni spun în cor ca s-ar fi întâlnit acum 2 luni. Unii spun că arista este în Franța, alții că este în România.
Angela Similea infirma stirea
Informația a fost infirmată și de una din cele mai bune prietenele ale ei, doamna Angela Similea, pentru HUFF.ro.

Cine este Mihaela Mihai Biografie

Este presedinta a Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, autoare a unei Legi privind indemnizatiile artistilor liber profesionisti (pusa in aplicare).

Artista, cantareata, personalitate respectata a vietii publice romane.

Ne-a ramas tuturor in minte si-n suflet cu melodia „De-ai fi tu salcie la mal”. O voce penetranta, inconfundabila, care i-a adus si premiul intai la festivalul international „Coupe d’Europe” din Belgia, in 1971. Tot ea este si fetiscana blonda din filmele „Asediul” si „Bariera”.

Cunoscuta cantareata a fost casatorita de trei ori, prima oara la 17 ani, cu Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu, apoi cu francezul Maxime Dufour, pe care l-a cunoscut la Paris, unde s-a mutat in 1975, la 29 de ani. Cu Dufour a avut o fiica. A treia oara s-a casatorit cu ambasadorul Dumitru Ciausu, alaturi de care a stat patru ani.

Tags: