Oana Roman – mesaj controversat pe Instragram. La cine se referă?

Emanuela Ursu
13.12.2020
Oana Roman – mesaj controversat pe Instragram. La cine se referă?

Oana Roman este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc cu o activitate intensă pe conturile de socializare. Acolo, Oana ține legătura cu fanii ei care nu sunt puțini deloc. Pe InstaStory Oana vorbește despre activitățile zilnice, despre familie, îngrijire personală și noi achiziții.

Recent, vedeta a postat un mesaj care a lăsat loc de multe interpretări. Este un mesaj care dă se înțeles că Oana este dezamăgită de cineva, însă nu se știe cine este acea persoană.

”Din păcate, în viață, uneori, iubirea nu este îndeajuns. Uneori nici iubirea, nici prietenia, nici loialitatea, nici dăruirea, nici sinceritatea. Nici separat, nici toate la un loc nu sunt îndeajuns câteodată. Nu-i așa?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Nimeni nu știe cine a supărat-o pe Oana Roman și care este persoana către care se îndreaptă acest mesaj. Cert este că unii dintre fanii Oanei au repostat mesajul, dând de înțeles că sunt total de acord cu gândurile profunde pe care Oana le-a transmis acolo.

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei cu care are o fetiță superbă pe nume Isabela. Oana este o femeie extrem de puternică, cu o carieră impresionantă, dar în același timp și foarte implicată în viața de familie. Este mândră de familia ei pe care o apără ca o adevărată leoaică.

Recent, Oana a devenit ținta unor atacuri din partea Oanei Zăvoranu, pe Instagram, acolo unde actrița și-a propus să ia la puricat toate vedetele active din mediul online. Zăvoranu spune că are ceva cu cele care trăiesc din reclame și și-a propus să le „demaște” pe dive.

„Au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii”, a declarat Oana Zăvoranu.

În ciuda eforturilor Oanei de a le strica apele, majoritatea influencerelor nici nu au simțit nevoia să răspundă în vreun fel acestor comentarii.

Știri despre: