Oana Roman, reacție dură pe internet: „Ați făcut o obsesie”

Cristina
17.12.2020
Oana Roman, reacție dură pe internet: „Ați făcut o obsesie”

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a adus critci dure la adresa influencerelor care folosesc filtre în exces. De asemenea, ea și-a spus părerea și cu privire la intervențiile estetice la care apelează tot mai multe tinere în ultima perioadă.

Oana Roman susține că nu a apelat niciodată la medicul estetician

Fiica fostului premier Petre Roman este de părere că tinerele din ziua de astăzi exagerează cu filtrele și chiar cu operațiile estetice la care apelează. Se pare că acest lucru o intrigă pe vedetă care a deci să își spună oful pe pagina sa de Instagram.

„Ați făcut multe dintre voi o obsesie bolnavă de-a dreptul cu editările și filtrele. Calmați-vă! Trăiți într-o realitate paralelă cu obsesii pe care vi le bagă alții în cap și nici nu vă dați seama că nu gândiți cu propria conștiință”, a scris Oana Roman la InstaStory.

Oana le-a anunțat cu mândrie pe fetele care o urmăresc că ea nu a apelat niciodată la ajutorul unui medic estetician. Ba chiar a uimit pe toată lumea când a spus că nici măcar cremă de față cu folosește în mod regulat. Se pare că pe soția lui Marius Elisei au deranjat-o anumite comentarii făcute la adresa ei, așa că s-a gândit să clarifice situația.

„Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul la estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa! Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct”, a continuat ea.

În ultima perioadă Oana Roman a postat mai multe mesaje controversate pe rețeleld e socializare. Unul dintre acestea a fost chiar zilele trecute, când a părut că vrea să îi transmită un mesja subtil soțului ei. Vedeta s-a arătat extrem de dezamăgită, însă nu a dat detalii foarte multe despre situația cu care se confruntă.

”Din păcate, în viață, uneori, iubirea nu este îndeajuns. Uneori nici iubirea, nici prietenia, nici loialitatea, nici dăruirea, nici sinceritatea. Nici separat, nici toate la un loc nu sunt îndeajuns câteodată. Nu-i așa?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Știri despre: