Pippa Middleton este însărcinată! „O veste minunată, în acest an dificil”

Emanuela Ursu
16.12.2020
Pippa Middleton este însărcinată! „O veste minunată, în acest an dificil”

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, este însărcinată. Familia ei este în extaz. Este o veste minunată în ciuda acestui an dificil – a declarat un apropiat al familiei. Pippa Middleton și soțul ei James Mattews vor deveni părinți pentru a doua oară.

Cei doi mai au împreună un băiețel și sunt extrem de încântați de vestea că familia se mărește.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată în acest an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Ei sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală și nu se știe ce sex are bebelușul.

În urmă cu ceva timp, Pippa povestea despre activitățile pe care încearcă să le găsească pentru copil.

„Acum, când Arthur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc diverse activități pentru el. Era nevoie de mai mult decât plimbări prin parc cu căruciorul. Sala noastră locală de gimnastică pentru bebeluși a fost salvatoare. Este un spațiu mare plin de distracție, obiecte moi, mingi, leagăne, mini trambuline și multe altele care pot stimula și angaja bebelușii și copiii mici”, spunea Pippa Middleton în urmă cu un an.

Philippa Charlotte Middleton este o personalitate mondenă, autoare și jurnalistă engleză, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge.

Ea a intrat în atenția mass-media odată cu apariția ca domnișoară de onoare la nunta surorii sale Kate cu prințul William din 2011. Este recunoscută pentru acțiunile caritabile pe care le desfășoară.

S-a căsătorit în anul 2017 cu fostul pilot de curse și actual manager de fond de investiții James Matthews.

Știri despre: