Prognoza meteo 17 decembrie 2020. Mai cald decât normalul pentru această perioadă

Emanuela Ursu
16.12.2020
Prognoza meteo 17 decembrie 2020. Mai cald decât normalul pentru această perioadă

Prognoza meteo 17 decembrie 2020. Cum se anunță vremea în România, joi, 17 decembrie. Temperaturile continuă să fie mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată după data de 21 decembrie, dar și în jurul datei de 16 decembrie vor fi posibile ploi slabe, pe arii restrânse.

Vremea în Maramureș

În Maramureș se anunță o ușoară scădere a temperaturilor. Media temperaturilor maxime se va situa între 3 și 4 grade Celsius, valori normale pentru această perioadă. Pe timpul nopții se vor înregistra temperaturi negative, între -3 și -2 grade Celsius.

Vremea în Oltenia

În această zonă a țării, meteorologii anunță o răcire treptată. Începând din 17 decembrie, temperaturile se vor apropia de normalul perioadei. Valorile maxime prognozate se vor situa între 4 și 5 grade Celsius, în timp ce minimele ce se vor înregistra nu vor scădea sub -3…-2 grade Celsius.

Prognoza ANM în Banat

Temperaturiile maxime înregistrate pe timpul zilei se vor situa între 4 și 5 grade Celsius. Pe timpul nopții, valorile termice vor fi pozitive, între 2 și 4 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, spre sfârșitul săptămânii, temperaturile vor ajunge la valori negative, de -1 și -2 grade Celsius.

Vremea în Crișana

În această parte a țării, media valorilor termice nocturne se va încadra, în general, între -1 și 2 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată după data de 21 decembrie.

Vremea în Transilvania

Meteorologii anunță o vreme mai caldă decât în mod
normal pentru această perioadă a anului. Până pe 20 decembrie, temperaturile maxime nu vor depăși 2-3 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -5 și -3 grade Celsius.

Prognoza ANM din Moldova

În această zonă a țării se va produce o răcire treptată, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această lună. Se vor înregistra maxime de 2 grade Celsius, iar minimele vor fi de -3…-1 grad Celsius.

Vremea în Muntenia

Temperaturile vor începe să scadă spre valori de 4…5 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi în creștere în intervalul
20-27 decembrie.

Vremea în Dobrogea

Regimul termic se va apropia de normalul acestei perioade. Valoarea medie a temperaturilor maxime va fi de 4 grade, iar temperaturile minime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius.


Știri despre: