Raluca Pastramă, mesaj emoționant pe Instagram: ”Copiii sunt motivul pentru care mă trezesc”

Cristina
17.12.2020
Raluca Pastramă, mesaj emoționant pe Instagram: ”Copiii sunt motivul pentru care mă trezesc”

Raluca Pastramă pare să fi depășit toată drama cu Pepe și a ales să se focuseze mai mult pe copiii ei. Ca drept dovadă aceasta a postat o fotografie cu fetițele sale, însoțită de un mesaj foarte emoționant. Fanii au reacționat imediat.

Raluca Pastramă nu se lasă doborâtă

Fosta soție a lui Pepe nu se lasă doborâtă de tot scandalul creat în jurul divorțului și se pare că alege să rpivească partea bună a lucrurilor. Recent fosta doamnă Pascu a postat o fotografie frumoasă în care apar fetițele dar și nepoțelul ei, alături de care a scris un mesaj care i-a emoționat pe fani până la lacrimi. Mulți i-au dat comentarii de susținere pe care Raluca le-a apreciat, însă au fost și vorbe dure spuse la adresa ei.

”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață.❤️ Iubirile mele, va iubeste mami mai presus de cuvinte! ❤️”, a scris Raluca Pastramă pe contul de Instagram.

Pe de altă parte, situația nu este deloc una bună între Pepe și fosta soție, sau cei puțin așa se pare. Cei doi au făcut tot posibilul să minimizeze drama care s-a creat în jurul lor, însă cu toate acestea au apărut multe speculații.

Recent Raluca a ținut să clarifice un lucru și a cerut presei să nu îl mai amestece pe tatăl ei în această poveste. Ea a subliniat că singruii vinovați pentru această despărțire la care nu se aștepta nimeni sunt doar ea și Pepe și nu își dorește să mai fie implicați și alți membri ai familiei sale.

Pepe s-a mutat din casa lor și se pare că își vede fetițele în fiecare weekend, potrivit unei înțelegeri pe care a avut-o cu fosta soție.

Știri despre: