RCS&RDS, ofertă imbatabilă pentru clienți. Este gratuit

Oprea Andreea
19.10.2020
RCS&RDS, ofertă imbatabilă pentru clienți. Este gratuit

RCS&RDS este cel mai mare operator de cablu și internet din țara noastră. Compania a fost înființată în urmă cu mai bine de 20 de ani și a reușit să ajungă la un nivel remarcabil datorită ofertelor cu care îi încântă pe clienții săi. După o vară plină de surprize și prețuri atractive, compania s-a decis să vină cu o nouă surpriză pentru cei care beneficiază de serviciile ei. Vă vom prezenta una dintre cele mai atractive extraopțiuni valabile.

RCS&RDS, două luni gratuite de MaxPak

RCS&RDS, anunț de ultimă oră pentru clienți. Acum poți beneficia de abonament gratuit la extraopțiunea MaxPak. Nu este prima dată când compania oferă gratuitate clienților la un serviciu de streaming video. De curând, toți clienții, indiferent de ce serviciu avea de la compania românească, putea beneficia de o lună gratuită de acces la HBO și MAXPAK, pentru a viziona serialele lor favorite. Totul dintr-o simplă activarea din contul online.

La fel de ușor poți beneficia și de această dată de două luni de acces gratis pentru extraopțiunea MaxPak. Abonații RCS&RDS ce vor activa extraopțiunea în perioada 19 octombrie-1 noiembrie vor putea urmări serialele lor favorite gratis, iar după ce această ofertă expiră, vor putea prelungi valabilitatea serviciului cu doar 15 lei pe lună. Pachetul MaxPak este format din HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2.

În plus, cei care participă la această promoție au șansa de a câștiga o experiență VR în care să fie personaj în cadrul celui mai sou serial HBP Europe- Bani negri.

În cadrul concursului “Urmareste HBO si câștigă ochelari VR” poate participa orice persoană fizică care indeplinește următoarele condiții:

a) au implinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului, respectiv la data de 19 octombrie 2020;

b) au domiciliul pe teritoriul României sau sunt rezidenți pe teritoriul României;

c) nu sunt salariați și/sau colaboratori persoane fizice ai organizatorului sau colaboratori ai altor societăți din Grupul RCS & RDS sau co-organizatorului și nu sunt rude sau afini ale/ai persoanelor menționate anterior, in linie directă sau colaterală;

d) dețin un document de identitate valabil;

e) nu inregistrează restanțe la plata vreunei sume de bani.