Secretul lui Nelu Tătaru, cum a reușit să scape de coronavirus. „Am fost nebulizat”

Adrian Vrauko
06.06.2020
Secretul lui Nelu Tătaru, cum a reușit să scape de coronavirus. „Am fost nebulizat”

Nelu Tătaru a explicat cum a reușit să nu se infecteze cu coronavirus, deși a vizitat zeci de spitale și a făcut  control în aproape toată țara. Ministrul Sănătății este unul din cei mai apreciați membri ai guvernului, considerat de public ca singurul cu adevărat implicat în situația gestionării pandemiei de coronavirus din România.

Mulți se întreabă cum a reușit Nelu Tătaru să nu se îmbolnăvească cu coronavirus, deși a fost în cele mai mari focare din țară și a făcut vizite în toate spitatele probleme.

Nelu Tătaru: Am fost nebulizat

Nelu Tătaru a povestit la DIGI24 în calitate de invitat la emisiunea „În fața ta”, că a fost nebulizat înainte de fiecare inspecție și după fiecare. Mai precis a fost supus unor proceduri de tratament și dezinfectare care l-au ținut departe de COVI-19.

Asta este marele „secret” al Minisitrului Sănătății care a explicat și cât de greu i-a fot să gestioneze de la București situația și atunci a hotărât că doar prin controale o poate evalua corect.

Tătaru a fost cel care a instituit conducerea militară la spitalul din Suceava și izolat orașul prin Ministerul de Interne.  A demis directori de spitale, de la DSP și a făcut „revoluție” cu toți cei care nu respectau procedurile.

Noile reguli în starea de alertă

Ministrul Sănătății a povetit la TVR care sunt noile reguli în starea de alertă.

Tags: