Simona Halep și-a pierdut ceasul de 80.000 de euro la restaurat. Alertă în local

Oprea Andreea
02.07.2020
Simona Halep și-a pierdut ceasul de 80.000 de euro la restaurat. Alertă în local

Simona Halep este mare colecționară de ceasuri, unul dintre sponsorii ei principali este chiar este chiar o firmă de ceasuri care i-a tot făcut cadouri personalitate dealungul colaborării. Unul din cele mai de preț ceasuri din colecția sa, în valoare de 80.000 de euro a fost uitat într-un restaurant select unde a luat masa alături de iubitul ei.

Alertă maximă în local, după ce Simona Halep a anunțat că și-a pierdut ceasul

Simona Halep, alături de trofeul de la Wimbledon
Simona Halep, alături de trofeul de la Wimbledon

Halep a sunat imediat la restaurantul unde a luat masa și a anunțat că și-a uitat ceasul lângă farfurie. Plecată în grabă aceasta a uitat să ia și valorosul obiect cu ea.

S-a declanșat imediat o alertă în local și toți angajații au pornit în căutarea prețiosului cadou primit de Simona Halep. Un ospătar a fost cel care a găsit ceasul și anunaț imediat conducerea localului.

Simona Halep a revenit la local să-și recupereze bunul cu o valoare cât un apartament și le-a mulțumit mult angajaților din localul respectiv pentru efortul depus.

„Este un ceas la care țin foarte mult. Vă mulțumesc din suflet”, ar fi spus Simona Halep după ce și-a recuperat ceasul de 80.000 de euro, conform Cancan.ro.

Colecție impresionantă de ceasuri

De precizat că Simona Halep este pasionată de ceasuri, iar anul trecut a mărturisit că deține o colecție. “Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea sportiva.

Top 5 ceasuri din colectia Simonei Halep:

  1. Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – prețul ceasului ajunge până la 50.000 de euro
  2. Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  3. Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  4. Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  5. Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

Simona Halep a făcut o mică avere din tenis, jucătoarea a acumulat până acum peste 33 de milioane de euro din turneele la care a participat.

Sportiva s-a implicat și în afaceri în Constanța unde plănuiește să contruiască un hotel, în locul cafenelei pe care o deținea.

Presa mondenă spune că Simona Halep este aproape de căsătorie cu iubitul său Toni Iuruc.

Tags: