Un tânăr de 19 de ani s-a sinucis în Ploiești, după ce a fost amenințat

Hoidrag Laurentiu
05.06.2020
Un tânăr de 19 de ani s-a sinucis în Ploiești, după ce a fost amenințat

Un tânăr de doar 19 de ani s-a sinucis pe 4 iunie 2020 în Ploiești, în casa unde locuia alături de părinții săi. Acesta a fost găsit spânzurat de mama sa care a chemat imediat echipajele de salvare, conform purtătorului de cuvant IGSU Prahova. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar prietenii săi sunt șocați ce gestul acestuia.

Sute de prieteni îl plâng pe Alexantru

Alexantu T. (nume protejat) avea urma să împinească 20 de ani pe 13 noiembrie 2020 și era descris de prieteni ca un om cu suflet bun, săritor și de mare autor părinților săi.

Vecinii din localitatea  Cocorastii-Misli, de unde locuia Alexandru, sunt și ei înmărmuriți de gestul copilului, care era mereu vesel și fericit.

Surse din anchetă au declarat pentru livetext.ro că acesta ar fi fost amenințat de o persoană care-l teroriza psihic. Informația încă nu este confirmată. Din păcate gestul necugetat a fost făcut într-un moment în care nimeni nu era în preajma lui, iar când mama s-a l-a găsit, era prea târziu.

Manevrele de resuscitare nu au avut efect, iar acesta a fost transportat la spital pentru a-i face autopsia.

Pe rețelele de socializare curg mesajele din partea prietenilor săi care regretă gestul făcut de Alexandru și-l plâng.

Sfatul Psihologului

Psihologii recomandă părinților, tinerilor sau persoanelor adulte să se adreseze imediat unui terapeut. Există centre de suport gratuit, unde consilierii pot ajuta persoanele să nu ajungă să recurgă la gesturi necugetate.

Alexandru din păcate n-a mai suportat problemele interioare și a decis să se sinucidă, lând în urmă o mamă indurată și zeci de prieteni care-l cunoșteau și cu toții în cor spuneau despre el că este un om excepțional.

Dumnezeu să-l ierte!

Tags: