Rezumat video Viitorul – Dinamo Scor 1-0 Live video & live text! „Mitraliera” revine la albi roșii

Oprea Andreea
02.07.2020
Rezumat video Viitorul – Dinamo Scor 1-0 Live video & live text! „Mitraliera” revine la albi roșii

Rezumat video Viitorul – Dinamo SCOR 1-0. este meciul din Playout care se joacă astăzi și este live text pe site-ul nostru, la TV pe Look Sport, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. De asemenea live video pe livetext.ro, huff.ro, detalii mai jos. Confruntarea de astăzi este esențială pentru alb-roșii deoarece mai au doar un pas până la retrogradare. Dinamo a pierdut cu Voluntar cu 0-1 și cu FSCB scorul a fost 0-3.

Viitorul – Dinamo Scor 1-0 Rezumat video

Rezumat video Viitorul – Dinamo. Echipa din Ștefan Cel Mare a pierdut partida cu Viitorul cu scorul de 1-0.

MIn 77 – Rivaldo Vitor Borba Ferreira, iese de la Viitorul și intră George Ganea

MIN 76 – Fabrinni cartonaș galben.

MIN 70 -Deian Sorescu cartonaș galben, aceeași sancțiune și pentru Valentin Lazar.

MIn 56 – Schimbare la Dinamo, iese Robert Moldoveanu și intră Daniel Popa

MIN 56 – Schimbare la Viitorul, iese Cosmin Matei si intra Aurelian Chitu. Iese Andrei Ciobanu si intra Bradley de Nooijer

MIn 52 – Ocazie pentru Viitorul! Damien Dussaut șutează cu peste poarta lui Straton.

MIN 46 – Meciul a revenit

PAUZĂ. Dinamo pare să fie ceva mai vie, spre deosebire de meciul cu Voluntari. În confruntarea cu Viitorul echipa pare mai mobilizată și mai atentă pe teren. Două ocazii mari în poarta Viitorul. Scor la pauza Viitorul Dinamo – 1-0.

MIn 45 – Cartonaș Galben pentru Matei

MIN 42 – Șansă pentru Viitorul! Vlad Achim trimite un șut plasat, dar Cătălin Straton reușește să respingă în corner

UPDATE 20:39 – Dinmo a avut până în minutul 39 două mari ocazii. Ultima în minutul 30 când Deian Sorescu trimite mingea cu capul în poarta Viitorul. Iar prima ocazie mare pentru Dinamoviști a fost în minutul 7,Șutul lui Ricardo Grigore se duce peste poarta lui Tordai.

MIN 25 – Dinamo are prima acțiune în poarta Viitorului, suț aplaudat și de Adi Mihalcea.

MIn 17 – Virgil-Eugen Ghita de la Viitorul deschide scorul cu Dinamo în minutul 17 cu un șut excepțional. SCOR Viitorul Dinamo 1-0.

MIN 7 – OCAZIE pentru Dinamo în poarta Viitorul,  Șutul lui Ricardo Grigore se duce peste poarta lui Tordai.

UPDATE MECIUL ESTE LIVE SCORE PE Youtube

MIN 1 – Meciul a început.

Viitorul Dinamo echipele oficiale de start
Viitorul Dinamo echipele oficiale de start
Viitorul Dinamo echipele oficiale de start
Viitorul Dinamo echipele oficiale de start

Livetext.ro începe Live Text-ul în care prezintă cele mai importante goluri, faze din meci și comentarii la ora 20:00 în acest articol.

UPDATE 18:47 – Digisport a obținut o exclusivitate. Dinamo ar putea evita pierderea lui Ioan Gheorghe. Conducerea echipei s-a hotărât dupa evoluția drastică a echipei din ultima perioadă, să-l aducă înapoi de la Voluntari, chiar dacă ar trebui să achite 50.000 de euro penalități.

Florin Bratu, vorbeste despre „Mitraliera” Ioan Gheorghe

”El avea calitate, dar era foarte greu atunci să joci doar cu copii, acum doi ani. Înțelegi? Gheorghe Ion este ce este acum, un fotbalist bun, care a ieșit la rampă datorită faptului că a jucat doi ani de zile constant la nivel de Liga 1 și a beneficiat de această regulă U21.

Are o instruire bună, la Dinamo, a întâlnit antrenori foarte buni la Dinamo. Cu seriozitatea pe care o are și o știu, iată că a reușit să iasă la suprafață. Mă bucur că Dinamo a activat această clauză”, a spus Florin Bratu, pentru Digi Sport.

Ioan Gheorghe s-ar putea intoarce la Dinamo, pentru a salva echipa de la retrogradare
Ioan Gheorghe s-ar putea intoarce la Dinamo, pentru a salva echipa de la retrogradare

Echipele de start

FC Viitorul: Tordai – Dussaut, Mladen, Ghiţă, Boboc – Ciobanu, Artean, Achim – Iancu, Rivaldinho, Matei
Rezerve: Căbuz – Dulca, De Nooijer, Pitu, Chiţu, Ganea, L. Munteanu, Casap, Iacob

Dinamo: Straton – Popescu, Puljic, R. Grigore – Sorescu, Lazăr, Răuţă, Fabbrini, Skovajsa – Moldoveanu, Montini
Rezerve: Piscitelli – Ehmann, Kilyen, Sin, Şerban, Bani Mustafa, Mihaiu, D. Popa, Borcea

Fotbaliștii acuzați de dezinteres, retrogradarea bate la ușă

Marius Nicolae i-a acuzat pe jucătorii de la Dinamo că sunt complet dezinteresați pe teren. Acesta a adus acuzații grave jucătorilor de la Dinamo despre care spune că au salarii de Playoff, dar uita că retrogradarea bate la ușă. Același a afirmat că echipa nu apreciazză efortul suporterilor de a salva echipa de la faliment și că nu merită niciun sprijin din partea fanilor.

100 de suporteri la Constanța, înainte de meciul cu viitorul

Deși Dinamo joacă pe teren parcă doar pentru prezență, 100 de suporteri s-au deplasat ieri la Constanța pentru a susține echipa din Ștefan Cel Mare înainte de meciul cu FC Viitorul. Mesajul suporterilor este:

„Aproximativ 100 de fani au mers în această seară la hotelul unde sunt cazați jucătorii, să cânte și să poarte o discuție motivațională cu aceștia.

Fotbaliștii au ieșit din hotel și au stat în fața fanilor, la distanță. Suporterii-acționari i-au încurajat, au cântat și au aprins torțe. „Haide, bă, să ne revenim, bă! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine, poimâine și răspoimâine. Nu cedați! Haide că se poate, bă! Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor! Nu sunteți singuri! Suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”, a fost mesajul fanilor pentru jucători.

Asta e atitudinea suporterilor!
Asta trebuie să fie mâine atitudinea pe teren!
Nu cedăm! www.programddb.ro
Respect Câinilor din Constanța!”

Suporterii Dinamo încă mai speră că echipa se salvează de la retrogradare și încearcă să motiveze echipa prin tradiționalele spectacole pe care doar galeria Dinamo știe să le facă. Ieri seară, 100 de suporteri au făcut spectacol înaintea meciului de azi cu viitorul.

Câinii speră ca Dinamo să bată liderul din clasament și să se salveze de la retrogradare.

 

View this post on Instagram

 

NU CEDĂM ! Asta e atitudine de suporteri! Asta trebuie să fie atitudinea pe teren mâine! PCH a făcut deplasarea la Constanța pentru a le transmite jucătorilor să intre pe teren cu fruntea sus și să joace în așa fel încât să poată ieși tot cu fruntea sus. #altfeldesuporteri Mergem înainte! www.programddb.ro

A post shared by Viață de Câine 11 (@viata_de_caine11) on

„NU CEDĂM !
Asta e atitudine de suporteri!
Asta trebuie să fie atitudinea pe teren mâine!
PCH a făcut deplasarea la Constanța pentru a le transmite jucătorilor să intre pe teren cu fruntea sus și să joace în așa fel încât să poată ieși tot cu fruntea sus.”, au scris suporterii pe Instagramul „viata_de_caine11”

Live stream și live video Viitorul – Dinamo de la ora 20:00

Viitorul - Dinamo azi de la ora 20:00 live video
Viitorul – Dinamo azi de la ora 20:00 live video, foto Viata De Caine

Meciul Viitorul – Dinamo poate fi urmărit în format live stream gratuit sau plătit prin următoarele metode. Abonații Digi au acces gratuit pe site-ul disiport.ro, în secțiunea live la meci. De asemenea cei care dețin un cont online pot accesa platforma de live streaming digionline, unde pot urmări partida Viitorul – Dinamo.

Alte variante: LookSport.ro se poate viziona meciul contra unui abonament. Telekom TV pentru abonații companiei. Focus Sat, gratuit prin aplicația Live TV din AppStore sau Google Play.

Viitorul – Dinamo, LIVE VIDEO, azi, de la 20:00

Viitorul - Dinamo live de la ora 20:00. Declaratie Gheorghe Hagi (Viitorul)
Viitorul – Dinamo live de la ora 20:00. Declaratie Gheorghe Hagi (Viitorul). Foto: Telekom Sport

Gheorghe Hagi spune că meciul de astăzi cu Dinamo este unul important, mai ales că Viitorul joacă contra unei echipe cu tradiție.

“Este un meci important contra unei echipe de tradiţie, un club mare, e un meci acasă. În fiecare meci din play-out important e să scoţi puncte, să faci rezultat şi ne gândim la acest lucru. Ştim că va fi greu chiar dacă Dinamo nu este într-o perioadă foarte bună, dar cu siguranţă că va fi un meci foarte greu în care noi va trebui să jucăm foarte bine ca să scoatem un rezultat pozitiv”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Tags: